Thursday, December 20, 2007

Ni yang jeles nih

Tak boleh blah la. I paling tak tahan kalo girls yang shit gile makan banyak, tapi don't gain weight. Say what?? Serious benci benci benci!!! Lepas tu diorang leh makan donut everyday plak tu.. bukannya satu due.. tapi dekat sedozen, then still can eat mcD and nando's and everything and still stay stick thin. Gile tak boleh blah..

Bile nak kurus ni?? *sigh* (i know i know ayu... u dah ajak gi gym since bulan brape tah.. ;p)

3 comments:

ayu said...

gymmmmmm mariiii!

niss si gadis salsa. said...

sama! sama! i hate them too! damn it! i have to like jog twice a week to maintain this shape. tu pun chubby sana sini gak.

nurul said...

try bodyjam
best!!

ps: if u sumhow can find d tym :P