Tuesday, May 6, 2008

Nothingness.

Warning : This post is mainly about me rambling about the day I had today.

Tadi dah semangat gile belajar malam ni sebab kena marah ngan Maharani Dermato *ehem ehem* paham-paham la sape ek :P Then time naik bus pening kepala macam kepala nak burst, even the Ipod pasang pun rasa cam bising like hell. Jadi dok la kat back seat ngan Wee and Uya, sbb diorang je yang masih bangun, yang lain sume tido separuh mati, sambil trying to kawal kesakitan kepala. (eventually kurang sikit sebab ade makan paracetamol)

Balik-balik, pegi makan kat F1 ngan Kig Tsuew, time tu rasa cam demam gile, sore throat gile, and badan panas semacam. Tapi sebab lapar nye pasal, and tau kalo balik bilik gerenti tido sampai esok pagi, pegila drive untuk dinner. Pas tu kitorang chat and bitch fit and makan and usha orang mcm gile. Huu.

Masa cakap tu, semangat dah berkobar-kobar balik nak study, exam 3 minggu lagi, mestilah nak pass kan? Kang.. hurm.. tak nak cakap la ape jadi kalo tak pass.. gerenti nangis beb.. so baik simpan air mata tu, study gile2 dulu. Then party sampai mati pun tak pe.. :P

Sampai-sampai kolej balik, dok depan laptop check email, facebook, friendster, kaco orang kat ym dekat nak setengah jam. Baru mandi. Tu pun lama gile. Huish. Lepas tu lepak lagi depan laptop. Buku tak bukak lagi. Jap. Beg nak pegi lecture pun tak bukak lagi. Huiiiii. Semangat dah entah pegi mana tah. Tapi sore throat masih ada. Pening ok.

Otak pun ngah pikir nak siapkan promosi punye banner, bunting, poster, buku program and.. apa aaaa.... jap... tag nama. ha.. Tapi logo and tema dah dapat. Thank God! Jadi skrang nak masukkan dalam laptop n tunjuk kat "boss" prokim kat Rembau nanti. huuuuu.

3 more days nak habis posting beb. Maknenye 3 more weeks nak exam. Takottt!!!!!!!!!!!!!!!! Ok. Skarang dah rasa cam semangat sikit. Nak baca dermato la. Nanti kalo dah tension sgt, nak baca ENT and ophthalmo jugak.

Bile weekend nak sampai ni?

*groans*

4 comments:

HaNi said...

that maharani
almost made me tears ok
(more on my blog)

couldn't wait nak abis dermato yeay!!!
tp takut dah nak exm
aiyak~~

ayumin said...

hehe
chill chill
esok habis dah dermato!

Matematis Muda said...

weekend sampai bila ia sampai

nurul said...

altho dermato doesnt make much sense to me
i think it's important for d whole lot of medic-lovers/haters such as you

so chayuk hun

gud;uck