Sunday, April 12, 2009

apa-apa jelah

Time time malas nak update blog, ataupun nak update tapi tak tau nak cakap apa.



Skrang ni nak study pun malas. Yang tak malas tu bab makan. Tengok sume benda sedap rasa nak makan. I can so feel myself getting fatter by the second. Tapi peduli apa, asal hati happy. Nanti aku pegi ar gym every single day. And workout sama level ngan athlete Malaysia. *bluerghhh .. as if la*



And tak malas bab nak tido. Tido je keje. Walaupun cukup tido leh gak tido lagi. Kalo boleh nak tido je keje tiap ari. Tapi banyak pulak responsibilities yang ada sekarang nih. Tanggungjawab terhadap Tuhan, ibubapa, pembayar2 cukai kat Malaysia ni yang bagi duit untuk belanja.. banyak tu.. jadi kena jugak la buat keje yang sepatutnya dilakukan oleh pelajar, iaitu belajar.



Tapi kadang-kadang rasa banyak benda lagi best nak buat daripada belajar, terutama time-time nak exam ni. Macam keluar tengok wayang, sms orang lain, tengok tv, update blog, tido. Macam-macam la.



Dugaan je sume ni. Bila dah habis exam nanti, ada masa nak buat sume benda, nanti mesti tak tau nak buat apa. Memang mcm ni la hidup belajar kan?



Tak tau nak update apa dah. Tapi update gak kali ni sbb bosan tengok blog sendiri asyik ada entry yang sama je. Haish.

2 comments:

shamila.mz said...

betul! i baru habis finals,, masa exam haritu, punyela susah nk bukak buku.. ni br 2nd day cuti i dah tak tau nk buat ape. haha

Farah W said...

shamila : tau tak pe :P